Barion Pixel

Kosár

Zopa Skippy felfújható ugráló – Deer

Zopa felfújható Jumpy Skippy kedvenc gumiállat vagy szállítóeszköz formájában tökéletes játék minden nyugtalan kisgyermek számára. Ennek az aranyos barátnak a kellemesen kerek formái és vidám színei ülésre, ugrálásra, ugrálásra ösztönöznek – egyszerűen játékos mozgáshoz és a gyermek pszichomotoros képességeinek fejlesztéséhez.

7 770 Ft

Zopa Skippy felfújható ugráló – Deer

Ugrálás az örömért és az egészségért

A Zopa felfújható Jumpy Skippy kedvenc gumiállat vagy szállítóeszköz formájában tökéletes játék minden nyugtalan kisgyermek számára. Ennek az aranyos barátnak a kellemesen kerek formái és vidám színei ülésre, ugrálásra, ugrálásra ösztönöznek – egyszerűen játékos mozgáshoz és a gyermek pszichomotoros képességeinek fejlesztéséhez. A Skippy nemcsak mosolyt tud csalni minden gyermek arcára, hanem hosszú időn át szórakozást is biztosít számukra. Így a kicsi nem csak játékos formában tornáztatja az egész test izmait, hanem megtanulja tartani az egyensúlyt. A Skippy ergonomikus formája, ahol a fülek fogantyúként funkcionálnak, gondoskodik a biztonságáról.

A gyerekek gyakran annyira kedvelik Skippyt, hogy mindenhová magukkal akarják vinni, például a nyaralókba vagy a nagyszüleik házába. Ezért van a jumper csomagjában egy praktikus pumpa is. Könnyű felfújhatóságának köszönhetően sem szállításával, sem tárolásával nincs probléma.

Jellemzők:

• Gyermekeknek 18 hónapos kortól
. Ergonomikus kialakítás
• Egyszerű kezelés
. Játékosan támogatja a motoros készségek fejlődését
• Nem tartalmaz ftalátokat
. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas
• Maximális terhelés 50 kg
. Felfújható és tárolható
• A szivattyút a csomag tartalmazza

Méretek (H × Szé × Ma)
83 × 34 × 52 cm

A termék súlya
3,7 kg

Brand

ZOPA

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari