Kosár

Cybex Aton S2 i-Size gyerekülés – River Blue

Cybex Aton S2 i-Size gyerekülés – River Blue – Születéstől kb. 24 hónapos korig, magasság: 45 – 87 cm, súly: max. 13 kg. Szín: kék

77 181 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Aton S2 i-Size gyerekülés – River Blue

Minden, amire a babának szüksége van az első hazautazástól kezdve. Az Aton S2 i-Size autósülés elegáns kialakításával és kipróbált biztonsági funkcióival már a kezdetektől fogva megbízható védelmet és stílusos kényelmet nyújt. A legújabb, R129/03 ENSZ-EGB biztonsági szabvány szerint jóváhagyott Aton S2 i-Size autósülés integrált és bővíthető lineáris oldalütközés elleni védelemmel (L.S.P.) rendelkezik, amely maximális biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. A 11 pozícióban állítható fejtámlával az ülés 24 hónapos korig képes lépést tartani gyermeke fejlődésével. Ráadásul a beépített és összecsukható XXL napellenző árnyékot ad az autóban és megvédi gyermekét a naptól és a széltől, amikor a szabadban tartózkodnak.

A legújabb R129/03 biztonsági szabvány
Az Aton S2 i-Size és Base One rögzítőtalp a legújabb R129/03 biztonsági szabványok szerint lett kifejlesztve és jóváhagyva, beleértve az i-Size kompatibilitást és a kiterjesztett oldalütközéses vizsgálatokat.

Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszer
Az ajtó felőli oldalon kifordítható lineáris oldalütközés-védelmi rendszer az oldalütközéskor fellépő erők akár 25%-át egy energiaelnyelő héjba vezeti át, így segítve a maximális biztonságot az utakon.

11 pozícióban állítható magasságú fejtámla
A 11 pozícióban állítható magasságú fejtámlának köszönhetően a gyermekülés 24 hónapos korig együtt nő gyermekével. A fej, a nyak és a vállak minden szakaszban ergonomikusan megtámasztva maradnak, miközben a biztonsági öv automatikusan alkalmazkodik a növekedés minden egyes szakaszához.

Beépített XXL napellenző UPF50+ -val
A beépített, összecsukható XXL napellenző megbízhatóan véd a napsugarak ellen, és UPF50+ anyaggal rendelkezik, hogy megvédje a baba érzékeny bőrét. Az autón kívül a tető a szél ellen is védelmet nyújt.

Utazási rendszer
Az Aton S2 i-Size autósülés könnyen csatlakoztatható bármelyik CYBEX babakocsihoz vagy gb babakocsihoz. Az átmenet az autóból a városban való gyaloglásra könnyű és zökkenőmentes.

Kivehető betét újszülöttek számára
Tökéletes kényelem az első naptól kezdve. Az újszülöttbetét 60 cm-es méretig biztosítja a babák számára a szükséges ergonomikus alátámasztást. Ahogy a baba növekszik, a betét könnyen eltávolítható. Így biztos lehet benne, hogy a baba az első naptól kezdve optimális kényelmet élvez.

Kompatibilitás:
Kompatibilis a Base One rögzítőtalppal
Telepítés bázissal (1. lehetőség): Figyeljen az i-size logóra. Ha egy autósülés ezzel a logóval van jelölve, akkor minden i-size méretű gyermeküléssel használható és ezért nem jelenik meg a kompatibilis járművek listáján. Ha az Ön járművében nincs i-size autósülés, kérjük, ellenőrizze a jármű kompatibilitását.

Telepítés biztonsági övvel (2. opció): A gyermekülés minden olyan járműülésen használható, amely 3 pontos automata övvel rendelkezik.

Műszaki specifikációk:
UN R129/03
Születéstől kb. 24 hónapos korig, magasság: 45 – 87 cm, súly: max. 13 kg.
Beépített XXL napellenző UPF50+ -val
Könnyű utazási rendszer
Kivehető újszülött betét
A huzatok 30°-on mosógépben moshatók.

Tartalmazza:
Aton S2 i-Size autós gyerekülés
Újszülött betét
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX