Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

ABC Design Mallow gyerekülés Diamond Edition – Asphalt 2023

ABC Design Mallow gyerekülés Diamond Edition – Asphalt 2021 • Hosszú élettartamú és sokoldalúan használható 2/3-as csoportú gyermekülés – ideális ISOFIX-szel rendelkező és ISOFIX nélküli járművekhez egyaránt. Szín: szürke, fekete.

58 130 Ft

Úton 1 db. Szállítás: 5-7 nap.

ABC Design Mallow gyerekülés Diamond Edition – Asphalt 2021

2/3-os csoport

Növekvő gyermekülés 15-36 kg-os gyermekek számára (kb. 3-12 éves korig)

• Hosszú élettartamú és sokoldalúan használható 2/3-as csoportú gyermekülés – ideális ISOFIX-szel rendelkező és ISOFIX nélküli járművekhez egyaránt.
• Növekvő rendszer: az ülés magassága és szélessége egyénileg állítható
• Maximális biztonság és kényelem: állítható magasságú háttámla, beépített energiaelnyelő oldalütközés elleni védelem, dönthető háttámla.


Diamond Edition

• Stílusos. Fényűző. Exkluzív. A szépség új meghatározása. A kiváló minőségű anyagok, a lenyűgöző kivitelezés és az elegáns színek kombinációja lenyűgöző modern megjelenést eredményez. A Diamond Edition kollekciót a tiszta elegancia és a minden részletre odafigyelő, nagyon elegáns megjelenés jellemzi.
A legmagasabb szintű minőséget érezheti, csodálhatja és tapasztalhatja meg. Kizárólag a legmagasabb minőségre összpontosítunk a szövetek gyártása során. Ezt a gondos kiválasztás, a sokéves tapasztalat és az alapos tesztelés révén tudjuk garantálni. Az anyag, a textúra és a szín tökéletes összjátéka adja a Diamond Edition kollekció egyedi megjelenését.

A Mallow gyermeküléssel biztonságosan és kényelmesen juthat el úticéljához.
Az új ABC Design Mallow autósülés magas szintű kényelemmel rendelkezik, és alkalmazkodik gyermeke igényeihez. Ideális ISOFIX rendszerrel rendelkező és nem rendelkező járművekhez egyaránt: az autósülés a jármű 3-pontos biztonsági övével rögzíthető a járműhöz. A fejtámlával ellátott, 4 pozícióban állítható háttámla magassága és szélessége könnyen beállítható gyermeke méretéhez, így a Mallow autósülés egésze több éven keresztül együtt nő gyermekével. Az ötletes biztonsági övvezető rendszer megakadályozza, hogy a biztonsági öv elcsússzon és kicsavarodjon, így mindig a megfelelő helyzetben van. Az extra puha huzatnak és az ülés kényelmes kartámaszainak köszönhetően gyermeke még hosszabb utazások alkalmával is magas szintű kényelmet élvezhet. Oldalirányú ütközés esetén a keletkező erőket az ülés oldalvédelme egyenletesen osztja el, így még nagyobb védelmet nyújt gyermeke fejének, felsőtestének és medencéjének. Az autósülés kétféleképpen rögzíthető: vagy a járművében lévő 3 pontos övvel, vagy az ISOFIX rendszerrel kombinált 3 pontos övvel.

 

 

 

Egy rendszer, amely együtt növekszik Önnel
A 4 irányban állítható háttámla és fejtámla magassága és szélessége egyetlen egyszerű lépéssel gyermeke méretéhez igazítható. A Mallow gyermekülés így együtt nő gyermekével, és évekig elkíséri Önt az úton.

 

 

 

 

 

 

 

Isofix rendszerrel rendelkező vagy nem rendelkező autókhoz
A gyermekülést kétféleképpen rögzítheti az autójához: vagy csak az autó 3 pontos biztonsági övrendszerével, vagy az Isofix rendszerrel is. A csatlakozók többszörösen állíthatóak, és a helyes felszerelést színes jelzők jelzik.

 

 

 

 

 

 

 

Biztonság útközben
Oldalütközéses esetén az oldalirányú ütközésvédelem eloszlatja a keletkező erőket, és így csökkenti azokat. Ez még nagyobb védelmet nyújt gyermeke fejének, nyakának, felsőtestének és medencéjének.

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra kényelem a hosszú utakon
Az autósülés puha párnázásának és a kényelmes kartámasznak köszönhetően gyermeke még hosszabb utazások alkalmával is kiváló kényelmet élvezhet. Az intelligens szíjvezető rendszer megakadályozza a szíjak elcsúszását és elfordulását. Ez azt jelenti, hogy mindig a megfelelő helyzetben van, és nem lesz a gyermek útjában.

 

 

 

Gyors újratisztítás
Bármelyikünkkel megtörténhet: egy elveszett csokoládé, egy kiöntött italosüveg. Szerencsére a gyermekülés szövetét könnyen megtisztíthatja egy ronggyal. Ha nagyon koszos, akkor gyorsan leveheti a huzatot, és a mosógépben a „kézi mosás” ciklusban kimoshatja.

Műszaki paraméterek:
Teljes súly 7,2 kg

Felhívjuk figyelmét, hogy a monitoron megjelenített színek kissé eltérhetnek a tényleges színektől. Fenntartjuk a jogot, hogy kisebb változtatásokat hajtsunk végre a formatervezésben és a modellekben. Biztosra akar menni a választásodban? A szakkereskedő megmutatja Önnek a legújabb kollekciókat, és segít megtalálni a megfelelő színt.

EAN

4045875069048

Brand

ABC DESIGN