Kosár

ABC Design Pelenkázó táska Urban – Street 2021

ABC Design Pelenkázó táska Urban – Street 2021 – nagy rekesszel, több kis zsebbel, pelenkázó alátéttel és széles pánttal. Szín: szürke, barna.

33 563 Ft

Elfogyott

ABC Design Pelenkázó táska Urban – Street 2021

Az Urban pelenkázó táska lehetővé teszi a szülők számára, hogy minden lényeges dolgot magukkal vigyenek – méghozzá stílusosan! A modern táska exkluzív, műbőrből készült részletekkel, valamint egy nagy rekesszel büszkélkedhet, amely tökéletes pelenkák és cumisüvegek számára. A táska emellett több kisebb zsebet is tartalmaz az apró tárgyak biztonságos tárolására, valamint egy pelenkázó alátétet, amely lehetővé teszi, hogy higiénikusan cserélje a babát, bárhol is legyen. A széles, műbőrből készült pánt biztosítja, hogy a táska kényelmesen hordható legyen a vállon. Az Urban pelenkázótáska minden babakocsi modellel használható.*

* Az univerzális rögzítési rendszer a 2017-es kollekciótól kezdve minden babakocsimodellhez használható. A 2017 előtti kollekciók esetében az „Univerzális pelenkázótáska-csatlakozó” szükséges a tartozékok babakocsi fogantyújához való rögzítéséhez.

Paraméterek:

Méretek (H x B x K) 38 x 19 x 31 cm
Teljes súly 1,2 kg

A táska tartozékai:

– Vállpánt
– Szigetelő palacktartó
– Pelenkázó alátét
– Zseb apró tárgyak számára
– ABC Design univerzális rögzítő

EAN

4045875197857

Brand

ABC Design