Kosár

Akció!

AKCIÓ Britax Römer 2 kombinációs Britax Go Big babakocsi – Grey Melange/Black

A GO család legújabb tagja a BRITAX GO minden legfontosabb részletével fel van szerelve, mint például a könnyű összecsukhatóság, az ülés menet- és menetirány szerinti tájolása, a magas- elhelyezett mózeskosár, melynek köszönhetően gyermeke közelebb lesz Önhöz.

251 079 Ft

AKCIÓ Britax Römer 2 kombinációs Britax Go Big babakocsi – Grey Melange/Black

Britax GO BIG babakocsi A GO család legújabb tagja a BRITAX GO minden legfontosabb részletével fel van szerelve, mint például a könnyű összecsukhatóság, az ülés menet- és menetirány szerinti tájolása, a magas- elhelyezett mózeskosár, melynek köszönhetően gyermeke közelebb lesz Önhöz. A legújabb funkciók közé tartozik a nagyobb első kerekek és a fekvés az újszülöttek számára a sportrészlegben. Függetlenül attól, hogy gyermekei mit szeretnek, ezek a funkciók teljes kényelmet biztosítanak számukra utazás közben.
Egyszerűen elégedett lesz a GO BIG babakocsival. Ennek a babakocsinak köszönhetően minden utazása szórakoztató lesz.

A BRITAX GO BIG segítségével bármikor bármilyen terepre elviheti kis utazóit, teljes kényelem garantált. A nagyobb első kerekek nagyszerű menettulajdonságokat biztosítanak bármilyen terepen, a kiváló minőségű felfüggesztés pedig göröngyös utakon is sima futást garantál. A BRITAX GO BIG segítségével testre szabhatja babakocsiját, hogy a lehető legkényelmesebb legyen újszülöttje számára. A sokoldalú utazási rendszer olyan opciókat kínál, mint az előre és hátrafelé néző ülés, kényelmes fekvés, könnyítés és puha mózeskosár, amelyet a könnyű beállításhoz terveztek, a mózeskosár magasabb pozícióba állítása, hogy minél közelebb legyen. gyermeke számára, és bármilyen Römer gyermekülés csatlakoztatásának lehetőségét. Ön dönti el, mi lesz a legjobb gyermeke és utazása számára.
Jellemzők:
NAGY KEREKEK – nagyméretű, defektmentes habszivacs kerekek. A kerekek keménygumiból készültek és habbal vannak töltve. Ennek köszönhetően bármilyen göröngyös terepen vezethető lesz. RUGALMAS KÉNYELEM – az állítható hát- és lábtámasznak köszönhetően még kényelmesebb utazást biztosíthat gyermekének. A beállítási lehetőségek közé tartozik a fekvő pozíció újszülött és az állítható üléspozíció egy idősebb gyermek számára. Akár alszik, akár ül gyermeke, könnyedén teljes kényelmet biztosíthat számára. Az ülést a menetirányba és az ellenkező irányba forgatni.
NAGY HELY A TELJES KÉNYELMÉRT – akár egynapos kirándulásra, akár csak egy rövid sétára indul, kosarunkban 10 kg minden elfér, amire szüksége van – plusz pelenkát, tartalék ruhát, játékokat vagy rágcsálnivalókat. A könnyen hozzáférhető kosár biztonsági panelekkel is rendelkezik, amelyeket fel lehet építeni a tartalom jobb védelmére. A 3M Scotchlite ™ fényvisszaverő szalagok a teljes kosár körül is vannak elhelyezve a jobb láthatóság érdekében alkonyatkor. MINŐSÉGI FELFÜGGESZTÉS – a központi felfüggesztés alkalmazkodik gyermeke súlyához, és zökkenőmentes utazást biztosít számára bármilyen terepen, legyen szó macskafejekről vagy földútról.
EGYEDI ÖSSZEHAJTÁSI RENDSZER – a szabadalmaztatott rendszer biztosítja a babakocsi egyszerű és gyors összecsukását, beleértve az ülést is, függetlenül attól, hogy az előre vagy a menetiránnyal ellentétes irányba néz. Biztosítja a könnyű összecsukhatóságot kompakt méretre, és így védi az anyagot a szennyeződéstől.
BEÉPÍTETT NAPVÉDELEM – UV 50+ védőtető, így élvezheti a sétákat a napsugarak társaságában.
KÖNNYEN LEVEHETŐ BURKOLAT Bármi megtörténhet, különösen kisgyerekekkel, de most már nem kell aggódnia a foltok és foltok miatt – huzataink könnyen eltávolíthatók és könnyen moshatók.
Méretek és súly:
Súly: 14 kg
A babakocsi méretei (bontva): 55-111 x 61,5 x 97,5 cm
Fogantyú magassága: 55-111 cm
A babakocsi méretei összecsukva: 52 x 61,5 x 80,5 cm
Hátsó kerekek: 28 cm
Első kerekek: 23 cm
A babakocsi teherbírása: 17 kg
A mózeskosár teherbírása: 10 kg

Brand

BRITAX RÖMER