Kosár

Britax Römer babakocsi Smile III – Frost Grey/ Black

Cikkszám: BRR011320_Frost Grey/ Black Kategóriák: , Címke:

Britax Römer babakocsi Smile III – Frost Grey/ Black. A mindössze 57 centiméter széles, karcsú kialakításnak köszönhetően a forgalmas városközpontokban és a bevásárlóközpontokban a polcok között bravúrosan haladhat.

288 798 Ft

Elfogyott

Britax Römer babakocsi Smile III – Frost Grey/ Black

A Smile III a születéstől 22 kg-ig használható. Akár a város szűk utcáin, akár vidéken, aszfaltozatlan utakon halad az útja, ez az elegáns és fáradhatatlan társ soha nem hagyja cserben.

A jó alváz elengedhetetlen a városi és erdei kalandokhoz

A mindössze 57 centiméter széles, karcsú kialakításnak köszönhetően a forgalmas városközpontokban és a bevásárlóközpontokban a polcok között bravúrosan haladhat. A Smile III a természetben adódó nehezebb terepeket is könnyedén kezeli. Tökéletes központi alvázfelfüggesztéssel és különálló első felfüggesztéssel rendelkezik, amely szükség esetén rögzíthető. A nagyméretű, levegővel töltött kerekek sima és zavartalan utazást biztosítanak.

A biztonság és az időtlen elegancia kéz a kézben járnak

A Smile III babakocsi nemcsak megbízható és rendkívül funkcionális, hanem már első pillantásra is lenyűgöz modern dizájnjával és népszerű színkombinációival.

Ritkán fordul elő, hogy a szülők és a babakocsit toló többi személy egyforma magasak. Ezért a Smile III esetében az ergonomikus, állítható magasságú fogantyú nagyon praktikus és ökobőrrel borított.

Amikor a babakocsit a nem kívánt elmozdulás ellen kell biztosítani, a biztonsági fék egy kijelzővel rendelkezik, amely jelzi a helyes fékezést. Ráadásul a féket egy felülről oldhatja ki, így nem áll fenn a cipő tönkretételének veszélye.

Az összecsukott Smile III önállóan képes megállni, és biztonsági zárral rendelkezik a spontán szétnyílás ellen.

Maximális kényelem a gyermekek és a szülők számára

A forgatható és egyidejűleg dönthető sportülésnek köszönhetően a gyermek választhat, hogy a szülőket akarja-e nézni, vagy a környezetet figyeli az utazás során. Ha elfárad, az ülést kényelmesen, egy kézzel hátradöntheti. Az extra hosszú háttámla (48 cm) azt jelenti, hogy még egy nagyobb gyermek is jól alhat a babakocsiban. A lábtartó is beállítható. Természetesen a biztonsági övek is puhán párnázottak, és akkor is beállíthatók, amikor a gyermek a babakocsiban ül. Nem kell gyermekét felébreszteni.

A csomag része: váz és a sportülés

A babakocsi előnyei

– Keskeny alváz
– Nagy felfújható kerekek
– Központi alvázfelfüggesztés és első kerékfelfüggesztés
– Forgatható első kerekek
– Előre és hátrafelé is működtethető
– Állítható magasságú ergonomikus fogantyú
– Nagyon hosszú háttámla – 48 centiméter
– Extra nagy tető szellőzőnyílással
– Felülről, lábfékkel oldott biztonsági fék
– Beépített fényvisszaverő csíkok
– Nagy tárolókosár 7 kg számára
– A babakocsi összecsukott állapotban önmagában áll

Szín: szürke huzat, fekete fogantyú

Brand

BRITAX