Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Akció!

Britax Römer Dualfix M i-Size autósülés – Indigo Blue

A DUALFIX M i-SIZE autósülés, amely 61-105 cm-ig terjedő gyermekek számára alkalmas, a gyermekülések között egy dögös újdonság, különösen rugalmassága és minőségi kialakítása miatt.A 360°-os elforgatási lehetőségnek köszönhetően mindkét irányban szabadon használhatod.

144 020 Ft

Britax Römer Dualfix M i-Size autósülés – Indigo Blue

A DUALFIX M i-SIZE autósülés, amely 61-105 cm-ig terjedő gyermekek számára alkalmas, a gyermekülések között egy dögös újdonság, különösen rugalmassága és minőségi kialakítása miatt.

A 360°-os elforgatási lehetőségnek köszönhetően mindkét irányban szabadon használhatod. Még soha nem volt ilyen egyszerű gyermekét leültetni és az autó ajtajához rögzíteni az oldalsó forgó mechanizmussal. Ráadásul a DUALFIX M i-SIZE autósülések nemcsak egyedi funkcióikkal, hanem díjnyertes dizájnjukkal is lenyűgözik Önt. Egy olyan utazásra várunk, amely nem csak biztonságos, de stílusos is!

Végtelen kényelem Önnek és kedvencének
Ahogy a gyermeked nő, az ő és az Ön igényei is változnak. Az első néhány hónapban meg lehet boldogulni az autósülés könnyű és hordozható változatával, de végül kényelmesen az autóban hagyhatja. Ezért értékelni fogja a 360°-os elforgatási funkciót, amely lehetővé teszi a gyermek könnyebb beültetését és rögzítését az autósülésbe. A DUALFIX M i-SIZE ülés ezenkívül 12 előre és hátra dönthető pozíciót és állítható elfordulás elleni védelmet kínál. Számíthat rá, hogy gyermeke kényelmes utazást és kényelmet élvezhet ebben az autósülésben 4 éves korig.

A biztonság az első, kompromisszumok és beszéd nélkül
Gyermeke biztonsága kompromisszumok nélküli prioritásunk. Ezért belső szabványaink még a jelenlegi ECE R129 (i-Size) szabványnál is szigorúbbak. A DUALFIX M i-SIZE autósülés számos innovatív biztonsági funkcióval van felszerelve, mint például a belső optimalizált SICT oldalsó ütközésvédelemmel, amelyet az ülés belsejében található speciális acélelem biztosít, valamint a szabadalmaztatott Pivot Link ISOFIX rendszerünkkel. Nekik köszönhetően gyermeke jól védett bármilyen ütközés esetén, legyen az elölről, oldalról vagy hátulról. Ezt pedig garantáljuk Önnek, és erre számíthat.

Minőség és precizitás Németországban gyártva
Hiszünk abban, hogy a terméktervezésnek és a gyártásnak kéz a kézben kell járnia. Ez az oka annak, hogy a DUALFIX M i-SIZE autósülést teljes egészében Németországban fejlesztették ki, tervezték és gyártották, és számos teszten mentek keresztül a legmodernebb törésteszt laboratóriumunkban, mielőtt jóváhagyták volna. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára a lehető legmagasabb minőséget garantáljuk. Ez nemcsak az ülésalkatrészekre vonatkozik, hanem a csak Európában gyártott huzatokra és szövetekre is. Nagy felelősségünk van az Ön és gyermekeink biztonságának megőrzésében az utakon.

Méretek (Ma x Sz x Mé)
48 x 44 x 74 cm

A termék súlya
15 kg
Több információ

Brand

BRITAX

BRITAX RÖMER