Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Akció!

Britax Römer Dualfix M i-Size gyerekülés – Moonlight Blue

Britax Römer Dualfix M i-Size gyerekülés – Moonlight Blue. 360 fokos elforgatás, SICT inside. 3 hónaptól 4 évig 61 – 105 cm | 18 kg. Szín: kék.

146 300 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

A Britax Römer Dualfix M i-Size gyerekülés – Moonlight Blue – újdonság a gyermekülések között, amely 61 és 105 cm közötti gyermekek számára alkalmas.

A 360 ° -os elfordulásnak köszönhetően az autósülés mindkét irányban használható.Egy gomb megnyomásával az autóülést a jármű nyitott ajtaja felé fordíthatja, amely megkönnyíti gyermeke elhelyezését az autóülésben és az övek rögzítését. A DUALFIX M i-SIZE ülések nemcsak nagyszerű tulajdonságaikkal, hanem díjnyertes kialakításukkal is lenyűgöznek – így az utazás nemcsak biztonságos, de stílusos is lesz.

 

 

 

Tartós kényelem Ön és gyermeke számára egyaránt

Míg a gyermek életének első hónapjaiban a  könnyű és hordozható autóülést használja, idővel szükség lehet olyan autóülésre, amely az autóban marad. Ebben az esetben értékelni fogja a 360 ° -os elfordulást, amely lehetővé teszi, hogy könnyen ültesse és becsatolhassa a gyermeket az ülésen. A DUALFIX M i-SIZE ülés alkalmas 61 cm-es gyermekek számára, és 12 billentési helyzetet kínál a menetirányban és menetiránnyal szemben is, valamint állítható védelmet nyújt a forgás ellen a maximális kényelem érdekében 4 éves korig.

 

 

 

 

 

 

Biztonság minden nap

Gyermeke biztonsága számunkra a legfontosabb. Ezért nem kötünk kompromisszumot a biztonsági kérdésekben. Belső szabványaink még szigorúbbak, mint a jelenlegi ECE R129 (i-Size) szabvány. A DUALFIX M i-SIZE ülés számos innovatív biztonsági funkcióval van felszerelve, például optimalizált SICT inside oldalsó ütközésvédelemmel, amelyet az ülésen belül egy speciális acél elem biztosít. A szabadalmaztatott Pivot Link ISOFIX rendszerünknek köszönhetően biztosíthatjuk gyermeke megfelelő védelmét bármilyen ütközés esetén, akár elölről, oldalról vagy hátulról. Erre számíthat.

 

 

 

 

Minőségi német gyártás

Úgy gondoljuk, hogy termékeink tervezésének és gyártásának a lehető legközelebb kell lennie egymáshoz. Ezért a DUALFIX M i-SIZE ülésünket teljesen Németországban fejlesztették, tervezték és gyártották . A legkorszerűbb ütközési tesztlaboratóriumunkban több teszten is át kellett esnie jóváhagyás céljából. Ennek köszönhetően garantálhatjuk ügyfeleinknek a lehető legjobb minőséget. És ez nemcsak az ülés alkatrészeire vonatkozik, hanem a kárpitokra és szövetekre is, amelyeket mind Európában gyártanak. Mindezt azért tesszük, hogy Ön és a mi gyermekeink is mindig biztonságban legyenek az úton.

 

 

 

 

Jellemzők:

 • 3 hónaptól 4 évig 61 – 105 cm | 18 kg
 • 360 fokos elforgatás – az ülést könnyen el lehet fordítani a haladási iránynak ellentétes helyzetből a haladási irányba és fordítva anélkül, hogy össze kellene csukni és visszatelepíteni. Ezenkívül az ülést könnyen el lehet fordítani a parkoló autó nyitott ajtajához, így könnyen ültetheti és rögzítheti gyermekét. Ezután csak fordítsa az ülést a kívánt irányba, amíg kattan, és elindulhat.
 • Menetiránnyal szembeni gyerekülés – a hátrafelé néző autósülések nyújtják a legjobb védelmet frontális ütközés esetén, amely a leggyakoribb a közúti balesetek közül. Egy hátrafelé néző autóülésben frontális ütközés során az ütközés ereje az ülés hátsó része felé irányul, miközben a fennmaradó energia egyenletesen oszlik el a fej, a nyak és a felső test között. Amikor egy gyermek a menetiránnyal megegyező irányban elhelyezett ülésen utazik, az ütközés által generált energia egyenetlenül kerül át az ülés szerkezetére és az utasbiztonsági rendszerre, ami több energiahatást eredményezhet a gyermek testén. Javasoljuk, hogy a lehető leghosszabb ideig használja menetiránnyal ellentétes irányt.
 • Állítható elfordulásgátló – az elfordulásgátló rendszer segíti megakadályozni az ülés dőlését ütközés esetén, és teljes 8 fokkal állítható. Ennek köszönhetően könnyedén illesztheti az ülést a jármű háttámlájához, és így 10% extra helyet biztosít a gyermekének.
 • támasztóláb extra stabilitást biztosít az autóülésnek. Minimalizálja a billenő és forgó mozgást, és csökkenti az ütközéses helyzetben lévő gyermekre gyakorolt ​​mozgási erőket, segítve ezzel a védelmet. A biztonságos telepítés érdekében jelzőfény mutatja, hogy mikor van helyesen beállítva.
 • Az ülés belsejében található SICT inside megvédi gyermekét az ütközéstől, és ugyanakkor elnyeli a rá ható energiát. Nem kell semmit sem felszerelnie, sem módosítania – a SICT inside készen áll, amikor csak szüksége van rá.
 • Az új V alakú fejtámla – úgy lett kialakítva, hogy ellenőrizze gyermeke fejének mozgását, optimális védelmet biztosítva oldalsó ütközés esetén, miközben maximális kényelmet nyújt. A fejtámla és a biztonsági övek az ülés elejéről könnyen állíthatók, alkalmazkodva növekvő gyermekéhez.
 • Kárpitozott neoprén övek – új, kiváló minőségű kárpitozott neoprén övek könnyen alkalmazkodnak gyermeke mellkasához. Segítenek korlátozni gyermeke mozgását ütközés esetén, és az 5-pontos biztonsági övvel kombinálva még nagyobb kényelmet nyújtanak. Mosáshoz is könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy megzavarnák a visszatartó rendszert.
 • 5-pontos biztonsági öv
 • Több billentési helyzet – több billenési pozícióval a menetiránnyal megegyezően és menetiránynak háttal is, amelyek könnyen beállíthatók és zökkenőmentes utazást biztosítanak gyermeke számára.
 • A puha párnázott oldalfalak védőréteget képeznek, amely elnyeli az oldalütés erejét és csökkenti a gyermek sérülésének kockázatát.
 • Huzata egyszerűen levehető a biztonsági öv kifűzése nélkül, valamint mosógépben mosható.

 

 

Technikai paraméterek:

 • Méretek: 48 x 44 x 74 cm
 • A termék súlya: 15 kg

 

Szín:

 • kék

Brand

BRITAX