Kosár

Britax Römer Mózeskosár Go Big babakocsihoz – Dynamic Grey

Britax Römer Mózeskosár Go Big babakocsihoz – Dynamic Grey. Minden GO BIG² babakocsihoz alkalmas, puha belső párnázottsága, nagy UPF 50+ napellenzője és szélvédelme puha és védett környezetet biztosít a baba életének első hónapjaiban.

94 869 Ft

Elfogyott

Britax Römer Mózeskosár Go Big babakocsihoz – Dynamic Grey

Első osztályú megjelenés, kiemelkedő teljesítmény: a robusztus mózeskosár ideális a születéstől 9 kg-ig.

Minden GO BIG² babakocsihoz alkalmas, puha belső párnázottsága, nagy UPF 50+ napellenzője és szélvédelme puha és védett környezetet biztosít a baba életének első hónapjaiban.

A matrac felszívja az összes nedvességet, és távol tartja azt a babától. A matrac huzata és a levehető belső bélés 40 fokon mosható. A mózeskosár a mellékelt adapter segítségével négy ponton szilárdan rögzíthető az alvázhoz, és a babakocsi magasan helyezkedik el, hogy szoros kapcsolatot biztosítson Ön és gyermeke között. Az alján található praktikus tárolózseb kisebb tárgyak, például palack tárolására használható. További praktikus funkciói a kényelem érdekében, mint például a lábzsák a baba gyors és könnyű eléréséhez, a szélvédő, amely szeles időben könnyen felemelhető, és egy könnyen hozzáférhető nagy belső zsebben tárolt praktikus hordozófogantyúkat.

A következő termékekhez kapható:

GO BIG²

Szín: szürke

Brand

BRITAX