Kosár

Cybex Anoris T i-Size gyerekülés – Mustard Yellow 2022

Cybex Anoris T i-Size gyerekülés – Mustard Yellow – Az előre néző autósülés az első olyan autósülés, amely beépített, teljes testre ható légzsákkal rendelkezik. i-Size Standard, UN R129/03. Súly: Max. 21 kg. Magasság: 76 – 115 cm. Életkor: >15 hónapos kortól kb. 6 éves korig. Szín: mustársárga

289 500 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Anoris T i-Size gyerekülés – Mustard Yellow

A CYBEX Anoris új ipari szabványokat állít fel a biztonság tekintetében. Az előre néző autósülés az első olyan autósülés, amely beépített, teljes testre ható légzsákkal rendelkezik, és körülbelül 50%-kal nagyobb védelmet nyújt*, mint a hagyományos, előre néző autósülések és legalább olyan biztonságos, mint a hátrafelé néző autósülések. Előre néző irányban a gyermek a visszapillantó tükrön keresztül sokkal könnyebben tud kapcsolatba lépni a sofőrrel. Az Anoris T i-Size autósülés könnyen beszerelhető és nagyobb kényelmet, lényegesen nagyobb lábteret és könnyű beszállást biztosít.

Akár 50%-kal nagyobb biztonság
Az Anoris T i-Size ütközésvédőbe rejtett forradalmi légzsáktechnológia a szemvillanásnál gyorsabban nyújt páratlan védelmet. Frontális ütközés esetén a légzsák ezredmásodpercek alatt felfúvódik és megvédi gyermeke fejét, nyakát és testét, mielőtt az ütközés ereje elérné őket. C-alakot alkot az ütközőpajzs körül, amelyet úgy terveztek, hogy megállítsa az előre irányuló mozgást, csökkentse a hasra nehezedő nyomást és biztonságosan a helyén tartsa a gyermeket. Ez az innováció nem csak eddig nem látott szintű biztonságot és kompaktabb pajzs kialakítást eredményez, hanem a szülőknek is segít a nyugalomban, amikor a előre néző ülés kényelmét választják. (* Legfeljebb 50%-kal magasabb biztonsági szint a menetirányban elhelyezett biztonsági övvel ellátott gyermeküléshez képest frontális ütközés esetén. Az ADAC 2021-es kritériumai alapján végzett belső vizsgálatok eredményei a frontális ütközési vizsgálathoz).

Közvetlen interakció a gyermekével
A menetirányban történő utazás lehetővé teszi, hogy a visszapillantó tükrön keresztül könnyen szemkontaktusba kerüljön gyermekével. A kommunikáció szabad és akadálytalan egy olyan korban, amikor minden interakció értékes a fejlődése szempontjából. Tanulmányok azt mutatják*, hogy a legtöbb szülő az autósülést előre néző helyzetbe állítja, mielőtt gyermeke eléri a jelenleg ajánlott négyéves kort. Az Anoris T i-Size autósüléssel ezt a döntést magabiztosan és a biztonság veszélyeztetése nélkül hozhatja meg. (*Müller G.; Kühn M.; Karakus B.; Bende J. 2019. „Incorrect use of child restraint systems: Further aspects of the 2017 GDV field study”. Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e. V., Forschungsbericht Nr. 55.)

Maximális kényelem a növekvő gyermek számára
A hátrafelé néző ülésben való utazás gyakran szűkös ülésekkel jár, ami boldogtalan gyerekekhez és stresszes autóutakhoz vezet. Az előre néző autósülésben a gyermek lábtere korlátlan. A növekvő végtagoknak rengeteg helyük van a nyújtáshoz és a mozgáshoz, hogy a növekedés minden szakaszában korlátlan kényelmet biztosítsanak. A gyerekek boldogabban utaznak és még a hosszú utak is nyugodtabbak. Mindez a légzsákos technológiának köszönhetően, amely kompromisszumok nélkül nyújt irányított biztonságot.

>15 hónap és körülbelül 6 év között
Hosszabb ideig tartó biztonság. A továbbfejlesztett autósülés héj kialakítása a teljesen új Anoris T i-Size autósülésnek tágas teret biztosít, amely a gyermekeknek 6 éves korukig* teret ad a növekedéshez – mindvégig ugyanazzal a páratlan biztonsággal. Ennek eredményeként az Anoris T i-Size autósülés két évvel tovább használható, mint a hagyományos autósülések. Az ütközésvédő és a fejtámla is teljesen állítható, hogy minden életkorban tökéletesen illeszkedjen. A beépített légzsák különböző testméreteknek nyújt védelmet és kiváló védelmet nyújt az évek során. (*76 cm – max. 115 cm és 21 kg)

Másodpercek alatt rögzíti gyermekét
Az egykattintásos ütközésvédő gyors és megbízható módja gyermeke biztonságának. Az intuitív rögzítési rendszernek köszönhetően nem kell a biztonsági övekkel bajlódnia – egyszerűen csak pattintsa fel, húzza meg a pántot, hogy a pajzsot a növekvő gyermekéhez igazítsa, és máris indulhat. A tanulmányok azt mutatják*, hogy az ütközésvédőket könnyebb helyesen rögzíteni, mint a biztonsági öveket és az egy kattintással történő rögzítés minden eddiginél egyszerűbbé teszi a folyamatot – időt takarít meg, megelőzi a stresszt és biztonságosabbá tesz minden utazást. (*Müller G.; Kühn M.; Karakus B.; Bende J. 2019. „Child restraint misuse: further aspects of the GDV field study 2017”. Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e. V., Forschungsbericht Nr. 55.)

20 %-kal csökkenti az ütközési erőket oldalirányú ütközés esetén
Oldalirányú ütközés esetén 20 %-kal csökkenti az ütközési erőket az ugyanilyen üléshez képest, ha az L.S.P. rendszer ki van kapcsolva. Az oldalütközések az összes közlekedési baleset körülbelül negyedét teszik ki*. Ezért az Anoris T i-Size autósülés fejlett lineáris oldalütközésvédelemmel van felszerelve, amely akár 20%-kal csökkenti az oldalütközés erejét. Az erő a protektorokon keresztül az autóülés energiaelnyelő burkolatára és fejtámlájára jut. A protektorok a beszerelés előtt automatikusan lehajlanak, nincs szükség beállításra – eggyel kevesebb gonddal kell számolnia az autósülés beállításakor. (*Lesire, P. et al. Report on Relevant Injuries to Children in Child Model Traffic Crashes, a CASPER projekt 2.1.1. eredménye).

Központi LED kijelzők, amelyekkel ellenőrizhető, hogy az autósülés be van-e szerelve, és gyermeke biztonságban van-e
Az autósülés csak akkor tudja megvédeni gyermekét, ha megfelelően van beállítva. Az Anoris T i-Size fedélzeti biztonsági asszisztens minden alkalommal segít Önnek az autósülés beszerelésében és gyermeke rögzítésében. Egy központi vizuális útmutató mutatja az ISOFIX rendszer, a támasztóláb, az ütközésvédő és az akkumulátor állapotát. Gyorsan és egyszerűen megbizonyosodhat arról, hogy gyermeke biztonságban van, így aggodalom nélkül indulhat útnak.

Tökéletes alvási kényelem
Döntse hátra az ülést, hogy gyermeke útközben is nyugodtan aludhasson. A háromféle dőlésszög beállítása megkönnyíti a tökéletes, kényelmes pozíció megtalálását. Ha gyermeke ülve alszik el, a könnyen hozzáférhető állítókar segítségével az ülést beállíthatja anélkül, hogy felébredne.

Biztonságos és problémamentes telepítés
Az ISOFIX rendszer és a támasztóláb biztosítja az autósülés stabilitását és optimális elhelyezését, valamint a járműhöz való stabil rögzítést. A beszerelés zökkenőmentes és intuitív, a fedélzeti biztonsági asszisztens gyorsan vizuális megerősítést ad arról, hogy mindkét eszköz helyesen van beállítva, és az autósülés készen áll az Ön védelmére.

Műszaki adatok:
i-Size Standard, UN R129/03
Súly: Max. 21 kg
Magasság: 76 – 115 cm
Életkor: >15 hónapos kortól kb. 6 éves korig

Jellemzők:
Biztonsági asszisztens a fedélzeten
3 fekvési pozíció
ISOFIX
Gépben mosható 30°-on.
Telepítés: Ügyeljen az i-Size jelzésre. Ha egy autósülés ezzel a logóval van jelölve, akkor minden i-Size gyermeküléssel használható, és ezért nem jelenik meg a kompatibilis járművek listáján. Ha az Ön járművében nincs i-Size autósülés, kérjük, ellenőrizze a jármű kompatibilitását.

Méretek:
61,4 x 44 x 66,2 cm
Súly: 12 kg

Mit tartalmaz?
Anoris T i-Size autósülés
Integrált alap ISOFIX rendszerrel
Ütközőpajzs integrált forradalmi Air Bag technológiával
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX