Kosár

Cybex Aton 5 gyerekülés – Granite Black

Cybex Aton 5 gyerekülés – Granite Black. Születéstől kb. 18 hónapos korig | 0 – 13 kg | 0+cs. Ideális a koraszülött és a nagyon kicsi gyermekek számára.  Szín: fekete.

57 131 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

A Cybex Aton 5 gyerekülés – Granite Black a sikeres Aton termékcsaládhoz csatlakozva elődei – mint például az Aton 2 – nyomdokaiban halad, amely a Stiftung Warentest autósülés-tesztjén a 0+ csoport győztese.

Kényelmes és biztonságos útitárs
Az olyan egyedülálló biztonsági funkcióknak köszönhetően, mint a beépített övvezetéssel ellátott állítható magasságú fejtámla, amely a bevált L.S.P. rendszerrel kombinálva tovább növeli a kivételesen biztonságos energiaelnyelő héjat, valamint az olyan új, kényelmet fokozó funkciókkal, mint a nagy XXL napellenző, ez az autósülés ideális a koraszülött és a nagyon kicsi gyermekek számára.

Az új funkció ideális ülésszöget biztosít, és biztosítja a fej-, nyak- és mellkas tökéletes helyzetét a kisgyermekek számára. Ez jelentősen csökkenti a fulladás veszélyét, ha a gyermek feje előre esik. A gyermekülést a biztonsági övvel vagy az egyik opcionális rögzítőtalpunkkal rögzítheti a járműben.

 • Kivehető belső bélés a fekvő helyzethez
 • 8 pozícióban állítható magasságú fejtámla integrált övvezetővel
 • Lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer)
 • Integrált XXL állítható napellenző UVP50+ napvédelemmel

 

 

 

 

 

L.S.P. rendszer.
A lineáris oldalütközés-védelem (L.S.P. System) energiaelnyelő anyagokkal kombinálva elnyeli az oldalütközés okozta ütközés erejét. Az első ütést baleset esetén az L.S.P. rendszer és a behúzható védőelemek továbbítják, majd az ülés rugalmas anyagszerkezete elnyeli. Az autósülés rugalmas anyaga és szerkezete elnyeli az ütközési erőket, és eltéríti azokat a gyermektől.

 

 

 

 

Kivehető belső bélés
A biztonságtechnikai mérnökök számára az egyik legnagyobb kihívás annak biztosítása, hogy a koraszülött és nagyon kicsi csecsemőket a lehető legbiztonságosabban lehessen szállítani. Ezeknek a csecsemőknek a nyaki izomzata és reflexei még nem fejlődtek ki teljesen, ami sajnos ahhoz vezethet, hogy a baba feje alvás közben előrebukik, és a baba ennek következtében komoly légzési problémákkal küzdhet. Német szakértőkkel és szülésznőkkel együttműködve, valamint számos vizsgálat eredményeit figyelembe véve olyan új funkciót fejlesztettek ki, amely biztosítja a baba feje, nyaka és mellkasa közötti lehető legegyenesebb szöget fekvés közben, ezáltal csökkentve a légzési problémák kockázatát. Ezt a kivehető belső bélés biztosítja, amely eltávolítva nagyobb helyet és kényelmet biztosít még a nagyobb babák számára is.

 

 

 

 

 

Állítható magasságú fejtámla (8 pozíció)
Az optimális oldalsó ütközésvédelem érdekében a 8 pozícióba állítható fejtámla integrált övvezetéssel egy további eleme ennek a gyermekülésnek. Az övrendszer magassága automatikusan a fejtámla magasságának megfelelően áll be, így a fáradságos ki- és becsatolás a múlté. Az öv Y-rendszer nagyon hatékony és kényelmes biztonsági megoldásnak bizonyult, különösen a nagyon kicsi gyermekek számára. A fejtámlához rögzített puha üléspárnával a gyermek medencéjének magassága is beállítható.

 

 

 

 

 

 

Integrált XXL állítható napellenző
4 különböző beállítás UPF50+ napvédelemmel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiaelnyelő héj
Oldalsó ütközésvédelemmel.

 

 

 

 

 

 

 

CYBEX utazási rendszer
A CYBEX autósülések a CYBEX babakocsikkal és más márkájú babakocsikkal együtt könnyen átalakíthatók utazási rendszerré. Egy egyszerű adapter segítségével minden CYBEX autósülés könnyen átalakítható praktikus utazórendszerré a CYBEX Callisto, Onyx vagy Topaz babakocsikkal együtt. Más márkájú babakocsikkal is kompatibilisek, beleértve a Bugaboo, Baby Jogger, Mamas & Papas stb. babakocsikat. A CYBEX így könnyű, rugalmas és gazdaságos utazási megoldást kínál a városi és az út menti élethez, a mobilitás új dimenzióját kínálva a szülőknek.

 

 

 

 

 

 

Puha párnázott ülésbetét
Hosszában és magasságában állítható, és a fejtámlához rögzített.

 

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok:

 

 • Születéstől kb. 18 hónapos korig | 0 – 13 kg | 0+cs.
 • Állítható magasságú fejtámla – 8 magassági pozíció
 • Integrált Y-övrendszer – automatikusan beáll a fejtámla magasságától függően
 • L.S.P. rendszer – az energiaelnyelő anyagokkal kombinált lineáris védelem elnyeli az oldalütközés erejét.
 • Kivehető belső bélés – az újszülöttek számára a lehető legjobb szöget biztosítja a fej, a nyak és a mellkas között, csökkentve a baba fejének előreesésének és az ebből következő légzési problémáknak a kockázatát.
 • Cybex Travel System – a mobilitási megoldások forradalma, ahol az ülés egy adapter segítségével könnyen kombinálható a Cybex babakocsikkal, valamint más márkájú babakocsikkal is.
 • Puha ülésbetét – a fejtámlához van rögzítve, és a gyermek medencéjének magasságát lehet vele beállítani.
 • XXL napellenző – tökéletes védelem a szél, az eső és a nap ellen UPF 50 faktorral
 • Energiaelnyelő héj – maximális védelmet nyújt a babának ütközés esetén.

 

 

 

 

 

Műszaki paraméterek:

 • Méretek: 64 x 43 x 39 cm
 • Súly: 4,8 kg

 

Szín: 

 • Fekete
EAN

4058511811871

Brand

CYBEX