Kosár

Cybex baba pihenőszék Rocker by Marcel Wanders – Space Pilot 2022

Cybex baba pihenőszék Rocker by Marcel Wanders – Space Pilot 2022. A pihenőszék/hintaszék váza szinte erőkifejtés nélkül biztosítja a sima ringatózást, a biztonsági övek pedig biztonságban tartják a babát pihenés közben. Szín/minta: fekete, kísértet.

131 221 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex by MW Logo

A CYBEX most először egyesíti erőit a belsőépítészet világával. A bútorok és lakberendezési kiegészítők új kollekcióját úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a szülők életstílusához. A nemzetközileg elismert tervező és belsőépítész, Marcel Wanders kifinomult, mégis játékos kollekciót hozott létre, amely tökéletesen kiegészíti az otthont, és bebizonyítja, hogy a szülők is élhetnek stílusosan.


Cybex baba pihenőszék Rocker by Marcel Wanders – Space Pilot 2022

Élvezze a boldog pillanatokat, amikor a babát a klasszikus hintaszék modern változatába helyezi. A pihenőszék ikonikus kialakítása a tömör fa talapzattal és a formázott héjjal tökéletesen illeszkedik minden stílusos otthonba. A pihenőszék tökéletes hely a pihenésre, és könnyen elrepíti gyermekét álomországba. A pihenőszék/hintaszék váza szinte erőkifejtés nélkül biztosítja a sima ringatózást, a biztonsági övek pedig biztonságban tartják a babát pihenés közben.

Jellemzők:
– Exkluzív design a CYBEX by Marcel Wanders kollekcióból.
– 2 lehetséges felhasználási mód: bölcső vagy hintaszék
– 4 különböző dizájn: Love Guru, Graffiti, Hippie Wrestler, Spice Pilot

Méretek:
– 622 x 501 x 585 mm (hosszúság x szélesség x magasság)

EAN

4251158228044

Brand

CYBEX