Kosár

Cybex Rögzítőtalp Base One

Cybex Rögzítőtalp Base One – biztonságos alap az Aton S2 i-Size autós gyereküléshez, amely növeli a biztonságot és a stabilitást – az egymástól függetlenül forgatható ISOFIX csatlakozóknak és a magasságban állítható támasztólábnak köszönhetően.

41 891 Ft

A Cybex Rögzítőtalp Base One egy biztonságos alap az Aton S2 i-Size autós gyereküléshez, amely növeli a biztonságot és a stabilitást – az egymástól függetlenül forgatható ISOFIX csatlakozóknak és a magasságban állítható támasztólábnak köszönhetően.

Élvezze a nyugalmat minden autóút során – a Base One-nak köszönhetően: kombinálja ezt az alapot az Aton S2 i-Size gyermeküléssel és élvezze, hogy gyermeke a lehető legjobban védve van. Az egyedileg elforgatható ISOFIX csatlakozókkal és állítható magasságú támasztólábbal felszerelt Base One extra biztonságot és stabilitást biztosít ezeknek a gyermeküléseknek. Az egy kattintással történő beszerelés lehetővé teszi az autósülés biztonságos és egyszerű beszerelését és eltávolítását a járműből, további rögzítés nélkül. A telepítési mutatók pedig segítenek a sikeres felállításban, és jelzik, ha a bázis biztonságban van és használatra kész.

Műszaki specifikációk:
Standard: i-Size, UN R129/03 Életkor: születéstől kb. 24 hónapos korig (Aton S2 i-Size kombinációban)
Gyors csatlakozás autós gyereküléssel
Biztonságos és problémamentes telepítés egy kattintással
ISOFIX és állítható láb
Könnyű kezelés és tárolás
Nagyon könnyű és rendkívül kompakt
Könnyen tisztítható
Kompatibilitás:
Kompatibilis az Aton S2 i-Size autósüléssel

Brand

CYBEX