Kosár

Cybex SensorSafe 4 v 1 Safety Kit biztonsági készlet 0 cs. Infant

Cybex SensorSafe 4 v 1 Safety Kit biztonsági készlet 0 cs. Infant. Intelligens csat, amely növeli a baba biztonságát az autóban csecsemőknek.

23 680 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex SensorSafe 4 v 1 Safety Kit biztonsági készlet 0 cs. Infant csecsemőknek

Intelligens csat, amely növeli a baba biztonságát az autóban

A teljes biztonságos érzete az Ön számára, fokozott biztonság a baba számára. A CYBEX a modern technológiát ötletes tervezéssel ötvözte a SensorSafe megalkotásában: egy egyedülálló biztonsági csat, amely segít Önnek abban, hogy gyermeke biztonságban legyen és egészséges maradjon. A csat a biztonsági övhöz csatlakozik. A SensorSafe kulcsfontosságú figyelmeztetéseket ad, amelyek segítenek megelőzheti a krízishelyzeteket: ha a gyermek kicsatolja magát, ha a gyermek a járműben marad, ha a gyermek hosszú ideig marad az autósülésben, vagy ha a környezeti hőmérséklet túl magas vagy túl alacsony. Minden riasztás Bluetooth-on és egy könnyen használható alkalmazáson keresztül kerül az okostelefonra, amely telepítési utasításokat, oktatóvideókat, válaszokat a gyakran feltett kérdésekre és még sok mást is tartalmaz.

 

 

 

BIZTONSÁGI ÖV ELLENŐRZÉSE

A SensorSafe csat megakadályozza, hogy gyermeke kicsússzon a biztonsági övből. Ha gyermekének sikerül kicsatolnia magát, azonnal figyelmeztetést kap okostelefonján.

 

 

 

HŐMÉRSÉKLET-SZABÁLYOZÁS

Biztosítja, hogy gyermeke mindig biztonságos hőmérsékleten utazzon.
A SensorSafe csat figyeli a jármű hőmérsékletét, és megakadályozza, hogy gyermeke túlmelegedjen vagy fázzon. Ha a hőmérséklet túl magas vagy alacsony szintet ér el, az okostelefonos figyelmeztetést kap az alkalmazáson keresztül.

 

 

 

 

FIGYELMEZTETÉS – MAGÁRA HAGYOTT GYERMEK – GONDOSKODJON ARRÓL, HOGY GYERMEKE MINDIG EGY SZÜLŐVEL VAGY EGY SZERETETTÉVEL LEGYEN EGYÜTT.
Ha gyermekét a járműben felejti, a SensorSafe biztonsági öv okostelefonos figyelmeztetés útján tájékoztatja Önt. A vészhelyzet esetén értesítendő kapcsolatokat is riaszthatja, és értesítheti őket a jármű helyzetéről.

 

 

 

 

 

SZÜNETJELZŐ – TÁJÉKOZTATJA ÖNT, HA GYERMEKE TÚL SOKÁIG ÜL AZ AUTÓSÜLÉSBEN.
A SensorSafe csat emlékezteti Önt, hogy gyermekét rendszeresen kivegye  az autósülésből. A szüneti riasztás akkor lép működésbe, ha a SensorSafe csat hosszú ideig bekapcsolva van.

 

 

A SensorSafe 4 az 1-ben biztonsági készlet egy külön megvásárolható tartozék, amely a kiválasztott CYBEX és gb autósülésekhez használható. SensorSafe Infant (0 cs.) és SensorSafe Toddler ( 0+/1 cs.).

SensorSafe Infant (csecsemő):
– CYBEX Aton M i-Size
– CYBEX Cloud Z i-Size

SensorSafe Toddler (kisgyermek):
– CYBEX Sirona Z sorozat
– CYBEX Sirona Z sorozatú i-Size készülék
– CYBEX Sirona S sorozat
– CYBEX Sirona M sorozat
– gb Vaya sorozat

Hardverkulcs

A SensorSafe 4 az 1-ben biztonsági készlet egy külön megvásárolható tartozék, amely a kiválasztott CYBEX és gb autósülésekhez használható. SensorSafe Infant és SensorSafe Toddler.

A SensorSafe 4 az 1-ben biztonsági készlet egy külön megvásárolható tartozék, amely a kiválasztott CYBEX és gb autósülésekhez használható. SensorSafe Infant (csecsemő) és SensorSafe Toddler (kisgyermek).

 

 

 

EAN

4063846008223

Brand

CYBEX