Kosár

Cybex Sirona Z2 i-Size PLUS gyerekülés bázis nélkül – Khaki Green Plus

Cybex Sirona Z2 i-Size PLUS gyerekülés bázis nélkül – Khaki Green Plus. Biztonságot, kényelmet és stílust képvisel,praktikus, 360°-ban elforgatható.

163 811 Ft

Cybex Sirona Z2 i-Size PLUS gyerekülés bázis nélkül – Khaki Green Plus

Base Z2 szükséges.

A Z2 bázist külön kell megvásárolni!

Sirona Z2 i-Size hátrameneti autósülés
Megfordítható és megfordítható autósülés, amely kényelmet garantál a növekvő gyermek számára.

A Sirona Z2 i-Size biztonságot, kényelmet és stílust képvisel. A praktikus, 360°-ban elforgatható mechanizmusnak köszönhetően könnyen választhat a menetiránnyal ellentétes biztonságos vagy a menetirány szerinti kényelmes pozíció között. A gyermek be- és kiszállása is egyszerű, hiszen az ülés immár lehajtott állapotban is az autó ajtaja felé fordítható. Az iparágat meghatározó biztonsági szabványokat, amelyek alapján a CYBEX ismert, a beépített lineáris oldalütközés-védelmi rendszer (L.S.P.) és ütéscsökkentő technológia biztosítja. A Sirone Z2 i-Size magától értetődő, hogy Ön és gyermeke zökkenőmentes, kényelmes és biztonságos utazásokat tesz lehetővé.

JELLEMZŐK: UN R129 / 03 i-Size

MAGASSÁG: 45-105 cm
SÚLY: max. 18 kg
KOR: 4 éves korig
HOSSZ: 715 mm
SZÉLESSÉG: 430 mm
MAGASSÁG: 640 mm
SÚLY: 15 kg

TERMÉKÁPOLÁS: A huzatok mosógépben 30°C-on moshatók
A CSOMAG TARTALMA: Autósülés újszülött betéttel

Könnyű beszállás
A 360°-ban elforgatható mechanizmus megkönnyíti a gyermek be- és kiszállását, és enyhíti a szülők hátának terhelését. Az ülés ferde helyzetben is csak egy kézzel forgatható, ami a legfiatalabb utas számára is ergonomikus beszállást tesz lehetővé. A forgó mechanizmus megkönnyíti a váltást az ellentétes és az előremeneti helyzet között.

Biztonságos utazáshoz akár 4 évig
Irányellenes helyzetben a Sirona Z2 i-Size csökkenti a sérülések kockázatát frontális ütközés esetén. A tesztek azt mutatják, hogy frontális ütközés esetén az ütközés ereje egyenletesebben oszlik el az autóülés héjának nagy területén. Javasoljuk, hogy a Sirona ülést hátrafelé néző helyzetben használja a gyermek legalább 15 hónapos koráig, és lehetőség szerint tovább.

Maximális kényelem az úton
Az egykezes összecsukható funkció megkönnyíti a szülők számára az ülés helyzetének beállítását, míg a másik kéz szabadon áll. A Sirona Z2 i-Size autósülés menetiránnyal ellentétes üzemmódban és menetirányban 5 dönthető pozícióval rendelkezik, ami növeli a kényelmet alvás és utazás közben.

Oldalsó ütközés elleni védelem
A Sirone Z2 i-Size integrált lineáris ütközésvédelmi rendszere (L.S.P.) fokozott biztonságot nyújt oldalütközés esetén. A héjat elnyelő energiával kombinálva körülbelül 25%-kal csökkenti az oldalütközés erejét.

Nagyobb biztonság a menetirány szerinti vezetésnél
A Sirona Z2 i-Size energiacsökkentési technológiája (ER-Tech) megnövelt biztonságot nyújt gyermeke számára előre néző helyzetben frontális ütközés esetén. Frontális ütközés esetén az ülés technológiája a többi hagyományos 5 pontos övrendszerhez képest több mint 20%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőt.

Egy babával nő fel
Az állítható fejtámla 12 pozícióval rendelkezik, így a gyermek méretéhez igazítható, ahogy nő, és védelmet nyújt több éven át.

Még a legkisebb utazónak is elfér
A Sirona Z2 i-Size kivehető újszülött betéttel rendelkezik, amely szinte egyenes fekvőtámaszt biztosít az újszülöttek számára. Ez segít csökkenteni annak kockázatát, hogy a baba feje előrebillen alvás közben, ami súlyos légzési problémákhoz vezethet. Annak érdekében, hogy a növekvő babának elegendő helye legyen, az újszülött betétet azonnal el kell távolítani, amint a baba 60 cm-nél magasabb.

Könnyű beszállás
A mágneses övtartók megkönnyítik a gyermek be- és kiszállását az autóba azáltal, hogy az öveket az autósülés oldalára rögzítik, így nem akadályozzák gyermeke be- és kiszállását.

SensorSafe – Intelligens klip, amely növeli az autóban ülő gyermek biztonságát (külön megvásárolható)
Béke neked, nagyobb biztonság a gyermekednek. A CYBEX az intelligens technológiát és az okos dizájnt ötvözi a SensorSafe bevezetésével: segít figyelemmel kísérni gyermeke biztonságát és egészségét. Számos CYBEX Platinum és Gold i-Size autósüléshez elérhető SensorSafe Clip a hevederrendszerhez rögzíthető. A SensorSafe alapvető figyelmeztetéseket ad a kritikus helyzetek megelőzésére: amikor gyermeke kinyitja a csatot, ha gyermekét leégheti az autóból a környezeti hőmérséklet változása miatt, vagy ha egyedül marad az autóban, vagy ha gyermeke leült. túl sokáig. hosszú idő. Minden értesítés Bluetooth-on keresztül érkezik okostelefonjára egy felhasználóbarát alkalmazáson keresztül, amely telepítési utasításokat, oktatóvideókat, gyakran ismételt kérdéseket és egyebeket is tartalmaz.

Termék kompatibilitás:
Z2 alap
Z alap
pohártartó
nyári borító
ISOFIX telepítési segédprogramok
SensorSafe Kit tipegő

 

Brand

CYBEX