Kosár

Cybex Sirona Zi i-Size PLUS gyerekülés – Deep Black

Cybex Sirona Zi i-Size PLUS gyerekülés – Deep Black – Kéttónusú, színes farmeranyag – Integrált bázis – 360°-ban forgatható ülésmechanizmus – Újszülöttbetét – 5 pontos hevederrendszer. Szín: fekete

215 388 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Sirona Zi i-Size PLUS gyerekülés – Deep Black

A Sirona Zi i-Size autósülés 360˚-ban forgatható az integrált rögzítőtalpon, így segíti a gyermek behelyezését az ülésbe és a hátrafelé néző pozícióból az előre nézőre történő váltást.

PLUS huzat: A kéttónusú, színes farmeranyag egyedi textúrájú megjelenést, valamint fokozott tartósságot kölcsönöz ennek az anyagnak – a kényelmes érzés érdekében.

A 360°-os elforgatási lehetőség megkönnyíti a gyermek beültetését az autósülésbe, míg Ön egyszerűen válthat a hátrafelé és előre néző helyzetek között. A kiváló kényelem a 12 irányban állítható fejtámlának és az ideális alvási pozíciót biztosító 5 dőlésszögnek köszönhetően érhető el. A legkisebb utasok számára a fej- és csípőpárnázással ellátott újszülöttbetét lehetővé teszi, hogy ergonomikusan optimális helyzetben utazhassanak.

360°-os forgatható mechanizmus
Kényelmes pozíciót biztosít a be- és kiszálláshoz, kevésbé megterhelve a szülő hátát. Ezenkívül megkönnyíti a hátrafelé és előre néző helyzetek közötti váltást.

Hátrafelé néző pozíció
Az előre néző autósüléshez képest csökkenti a sérülés kockázatát fejre irányuló ütközés esetén. A vizsgálatok kimutatták, hogy a frontális ütközés ereje egyenletesen oszlik el egy nagy területen. A CYBEX a termék hátrafelé néző pozicióját ajánlja 105 cm magasságig, azaz körülbelül 4 éves korig.

Integrált oldalsó ütközésvédelem
Fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az energiaelnyelő héjjal kombinálva körülbelül 25%-kal csökkenti az oldalirányú ütközés erejét.

Energiacsökkentő technológia
Fokozott biztonságot nyújt gyermeke számára hátrafelé néző helyzetben frontális ütközés esetén. Az „ER-Tech” technológia több mint 20%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőket frontális ütközéskor, összehasonlítva más 5-pontos biztonsági övrendszerekkel.

Állítható magasságú fejtámla
12 pozícióban állítható a gyermek növekedéséhez igazodva.

Egykezes dönthető háttámla
Megkönnyíti a szülők számára az ülés beállítását, miközben az egyik kezük szabadon marad. A kényelmes alvás és utazás érdekében a Sirona Zi i-Size 5-hátradőlési pozíciót kínál hátrafelé néző pozícióban és 3 hátradőlési pozíciót a hátrafelé néző pozícióban.

Újszülött betét
Az újszülöttbetét ergonomikus fekvőhelyzetet tesz lehetővé, és olyan fej- és oldalsó párnázással rendelkezik, amely a kicsik körül hangulatos fészket hoz létre az extra támogatás és puha kényelem érdekében.

Tuljdonságok:
Integrált bázis
360°-ban forgatható ülésmechanizmus
Integrált oldalsó ütközésvédelem
Energiaelnyelő héj
L.S.P. Energiacsökkentő technológia (ER-Tech)
Állítható magasságú fejtámla
Egykezes dönthető és forgatható funkció
Újszülöttbetét
5 pontos hevederrendszer
Övtartó
Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem
Gépben mosható huzatok 30°-on

Műszaki adatok:
i-Size Standard, UN R129/03
Gyermek magassága 45 cm – 105 cm
Gyermek súlya : max. 18 kg
Életkor: születéstől kb. 4 éves korig

Telepítés bázissal: Kérjük, vegye figyelembe az i-size logót. Ha az autósülés ezzel a logóval van jelölve, akkor az összes i-size gyermeküléssel használható és ezért nem jelenik meg a kompatibilis járművek listáján. Ha az Ön járművében nincs i-size autósülés, kérjük, ellenőrizze a jármű kompatibilitását.

Brand

CYBEX