Kosár

Cybex Solution X-Fix gyerekülés – Rumba Red 2022

Cybex Solution X-Fix gyerekülés – Rumba Red. Szabadalmaztatott dönthető fejtámla. Lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer). 11 pozícióban állítható magasság. ISOFIX Connect. Szín: piros

84 901 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Solution X-Fix gyerekülés – Rumba Red

A CYBEX Solution X-Fix autósülés Németország vezető független fogyasztói tesztelő szervezetének, a Stiftung Warentestnek a Gr. 2/3 tesztgyőztese lett (06/2009) és számos díjat kapott Európa legnevesebb fogyasztói tesztelő intézményeitől.

Kompromisszummentes biztonság
A szabadalmaztatott, 3 állásban dönthető fejtámla mellett, amely megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben előre essen, a lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszer (L.S.P. System) már korai szakaszban elnyeli az oldalirányú ütközés energiáját és védi az érzékeny fej- és vállterületet. Az ISOFIX Connect rendszer tovább növeli a stabilitást és a biztonságot. Ez a felhasználóbarát autósülés az ISOFIX rendszerrel nem rendelkező járművekkel is kompatibilis.

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
Lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer)
11 pozícióban állítható magasság
ISOFIX Connect
A Stiftung Warentest tesztjének győztese a 2/3-as csoportban (06/2009) és elnyerte a Which? „legjobb vétel” (best buy)

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
Segít megakadályozni a fej előrebillenését alvás közben.

L.S.P. rendszer
A lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. System) további biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. A lineáris oldalütközés-védelmi rendszer (L.S.P. System) a váll- és fejvédők segítségével szisztematikusan, lineáris reakciósorozatban nyeli el az oldalütközésből eredő erőt. Ugyanakkor az ütközés által a testben keletkező mozgási energia már nagyon korán elnyelődik és a fejet aktívan biztonságos helyzetbe irányítják.

ISOFIX Connect
Az ISOFIX Connect rendszer fokozott biztonságot és stabilitást, valamint egyszerű, egy kattintással történő beszerelést kínál. Az autósülés csatlakozói egyszerűen bepattannak a jármű ISOFIX rögzítési pontjaiba. A csatlakozók könnyen lehajthatók, így az ülés olyan járművekkel is kompatibilis, amelyek nem rendelkeznek ISOFIX rendszerrel.

11 pozícióig állítható magasság
A fej- és vállvédők együtt nőnek a gyermek személyes térigényével.

Méretek:
41 x 47 x 64 cm

Súly:
7 kg

A szövethuzatok 30°-on mosógépben moshatók.

Mit tartalmaz?
Autósülés

2/3 osztályban díjazott
SPECIFIKÁCIÓK
UN R44/04

CSOPORT
GR. 2/3

MAGASSÁG
Körülbelül 100-150 cm

SÚLY
15 – 36 kg

KOR
Körülbelül 3-12 év

Brand

CYBEX