Kosár

Cybex Yema Click hordozó – Khaki Green 2022

Cikkszám: 520003027 Kategória: Címke:

Cybex Yema Click hordozó – Khaki Green 2021 – mellkasra néző pozíció születéstől kezdve használató, kb. 6 hónapos kortól háton is használható, körülbelül 3-4 hónapos kortól oldalsó pozícióban is használható. Rögzítés: kapocssal. Szín: khaki zöld.

84 901 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Yema Click hordozó – Khaki Green 2021

“Szabad kezek a mindennapi életben”

CYBEX Yema
A nemzetközi divattervezői szövetek művészi ráncolása által inspirált YEMA TIE és YEMA CLICK hordozók új mércét állítanak fel a funkcionalitás terén, és az ügyesen elrejtett funkcióknak köszönhetően már a stílusos megjelenésükkel is felhívják magukra a figyelmet. Az élet első hónapjaiban a legfontosabb, hogy a baba minél több testi kontaktusban részesüljön. Bébihordozóink tökéletes kapcsolatot teremtenek az anya és baba között, és elősegítik a szoros kötődést és a biztonságérzetet. Az anya mellkasán a baba hallja a szívverését, amelyet már az anyaméhből ismer. A közvetlen érintések, a melegség és az illat a védelem és a biztonság érzetét keltik a babában. YEMA TIE és YEMA CLICK: olyan termékek, amelyek támogatják a baba egészséges fejlődését, miközben lehetővé teszik, hogy Ön kifejezze stílusát.

A BABA HORDOZÁSA
A babák imádják, ha hordozzák őket. A hordozó szoros kapcsolatot biztosít a gyermekeknek a szülővel, biztonságérzetet keltve, miközben elősegítik a gyermekek függetlenségét és önbizalmának fejlődését. A baba megfelelő hordozásával elősegítheti az optimális testtartást és az egészséges fizikai fejlődést.

ELŐSEGÍTI A HÁT ÉS A CSÍPŐ EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSÉT!
Az anyaméhben töltött kilenc hónap után a csecsemők enyhén gömbölyded gerinccel születnek. Ez a születés után kiegyenesedik: ez egy lassú és óvatos folyamat, amely körülbelül egy évig tart. Közvetlenül a születés után a csecsemők szétvetett lábú pozíciót vesznek fel , ami elősegíti a csípőízületek egészséges fejlődését. A baba hordozóban való hordozása segíti ezt a természetes fejlődést.

AZ ÉRZÉKSZERVI ÉRZÉKELÉS KORAI FEJLŐDÉSE
A babahordozás a baba minden érzékszervét stimulálja, például a testérzékelést az egyensúly, a gravitáció, a különböző akadályok, a belső szervek, az ízületek és a mozgás révén. Ezzel egyidejűleg a baba egyéb érzékszervei, mint a hallás, az ízlelés, a szaglás, a tapintás és a látás a környezeten keresztül fejlődnek.

PSZICHOLÓGIAI KAPCSOLAT
Ezenkívül a babahordozás erősíti a szülő és a baba közötti fontos köteléket, és a szoros érintkezésnek és a melegségnek köszönhetően mindig biztonságban érzi magát a baba. Ez kevesebb sírást és jobb alvást biztosít a csecsemőknek. Ugyanakkor a szülőknek nagyobb rugalmasságot, mobilitást és mindenekelőtt szabad kezet biztosítanak a mindennapi munkához. Ugyanakkor mindig szoros kapcsolatban lehetnek szeretett gyermekükkel.

2017 óta a CYBEX a hamburgi Trageschule neves babahordozási szakértőivel dolgozik együtt, akik konzultálnak velünk, tesztelik termékeinket és képzik munkatársainkat.
Idézetek a Trageschule Hamburg-tól:
Az IHDI (International Hip Dysplasia Institute) azt ajánlja, hogy a gyermekeket csípőízületeik egészséges fejlődése érdekében csak olyan hordozóeszközben hordozzák, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek szétvetett lábakkal helyezkedjen el. A CYBEX babahordozók olyan pozíciókat biztosítanak, amelyek lehetővé teszik a gyermek egészséges fejlődését, és az IHDI jóváhagyta, hogy alkalmasak legyenek.

YEMA CLICK
Ergonomikus illeszkedés születéstől körülbelül 2 éves korig

MULTIFUNKCIONÁLIS FEJ- ÉS NYAKTÁMASZ
Minden méretű gyermek számára

100% PAMUT ANYAG, MINT A KENDŐ ESETÉBEN
A gyermekhez való jobb illeszkedés és az optimális tartás érdekében

ERGONOMIKUS ÜLÉS
Állítható szélességű panellel az öv belsejében

KÉNYELMES VÁLLPÁNTOK
Párhuzamos vagy keresztkötés lehetőségével

IKONIKUS DEKORATÍV SZÁRNYAK

A KAPOCS ELŐNYEI
Egyszerű és gyors felcsatolás

PUHÁN PÁRNÁZOTT ÖV BIZTONSÁGI HUROKKAL
A hosszan tartó kényelemért

YEMA CLICK POZÍCIÓ ELÖL
A mellkasra néző pozíció születéstől kezdve használató. A hordozó támogatja a baba testének helyes helyzetét, a lábak szétvetett helyzetben, ami segíti a csípőízületek helyes fejlődését.

YEMA CLICK POZÍCIÓ A HÁTON
A fejlett motoros képességekkel rendelkező csecsemők (kb. 6 hónapos kortól) a YEMA CLICK hordozóban a háton is hordozhatók, ami megkönnyíti a súlyuk hordozását.

YEMA CLICK POZÍCIÓ OLDALSÓ
Azok a gyermekek, akik már önállóan tudják tartani a fejüket (körülbelül 3-4 hónapos kortól), az oldalon is hordozhatók. Ez lehetővé teszi számukra, hogy anya vagy apa karján pihenjenek, miközben felfedezik a környezetüket.

Műszaki adatok:
Panel magasság 340 mm / panel szélessége 200 – 420 mm Szalag hossza 670 – 1480 mm

A textilborítás 30°-on mosógépben mosható

EAN

4058511942544

Brand

CYBEX